Salon de Beauté viert 25-jarig jubileum

 

Precies 25 jaar geleden gingen de deuren van Salon de Beauté open aan de Past. Scheepersstraat in Ubach over Worms. Een heuglijk feit, dat uiteraard op gepaste wijze wordt gevierd!

 

In 1988 begon Sandra Suijlen als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Op een klein kamertje in huis legde ze haar klanten in de watten met ontspannende gezichtsbehandelingen. Als snel bleek het kamertje te klein en na een jaar verhuisde de praktijk naar de huidige locatie in het centrum van Ubach over Worms. Daar groeide Salon de Beauté in 25 jaar uit tot wat het nu is: een volwaardige schoonheidssalon met een grote, vaste klantenkring.

 

Ongedwongen sfeer

Salon de Beauté verzorgt een breed arsenaal aan gezichtsbehandelingen en intensieve anti-age-behandelingen in een ongedwongen sfeer. Bovendien is Sandra gediplomeerd pedicure en manicure, dus ook uw handen en voeten zijn hier aan het juiste adres. Daarbij wordt ze geassisteerd door Billa, die de manicures en de winkel met verzorgingsproducten en accessoires voor haar rekening neemt.

 

Een lach en een traan

Na 25 jaar is Sandra nog even enthousiast: “Het vak van schoonheidsspecialiste blijft hartstikke leuk. Niet alleen de verzorgende kant, maar ook de sociale kant ervan. Ik heb veel vaste klanten, waar ik in de loop der jaren een goede band mee heb opgebouwd. Hier wordt gelachen en gehuild met elkaar, dat maakt het zo mooi. Het werk is ook heel dankbaar, zeker als je klanten met huidproblemen echt kunt helpen.”

 

Feestelijk open huis

25 jaar Salon de Beauté mag uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom vindt op zaterdag 29 november tussen 13 en 18 uur een feestelijk open huis plaats voor klanten en andere belangstellenden, met uiteraard een hapje en een drankje. Wilt u meer weten over Salon de Beauté? Kijk dan op www.salon-de-beaute.nl.

 

terug naar website